inici la societat galeria situació contacte
     Noticies premsa

INFORMACIÓ

TV3 dóna cobertura a les reivindicacions per acabar amb els problemes derivats d’accidents de trànsit amb animals cinegètics.

El passat divendres dia 1 de març, un equip de TV3 es desplaçà fins a la capital del Solsonès per enregistrar les reclamacions que efectuen el President de la Societat de Caçadors esportius de Llobera, Ramon Angrill, i el President de la Societat de Caçadors esportius de Solsona i comarca, José Luis Retuerto, sobre la problemàtica que comporta els accidents de trànsit en els quals es veu involucrat un animal de caça. En aquestes casos, els litigis pel pagament del dany sofert pel conductor acostumen a recaure a les Societats de Caçadors causant unes despeses impossibles d’assumir per aquestes associacions.
 

El passat diumenge 7 d’abril es celebrà al local social de Llobera la festa de final de temporada de caça.

 A la festa, on assistiren més de 200 persones, cal destacar la presència del president de la federació catalana de caça, Paco Piera, el president honorífic de la federació catalana de caça, Ramon Mayench, el president del Consell Comarcal del Solsonès, Joan Solà, l’acalde de Solsona, David Rodríguez, l’alcalde de Llobera, Josep Colell, l’alcalde de Biosca, Corneli Caubet, l’alcaldessa de Torà, Mercè Valls, el president de la Societat de Caçadors esportius de Llobera, Ramon Angrill, el president de la Societat de Caçadors de Solsona, José Luis Retuerto, el President de la Societat de Caçadors de Navés, Jaume Argerich i els representants de diferents societats de caçadors veïnes.

 
    

La Societat absolta de pagar els danys i costes per accident amb senglar.

El Sr. Jutge titular del jutjat de primera instància de Solsona en la seva sentència Nº 129 del 27 de Novembre de 2012 ha dictat sentència a favor de la Societat de Caçadors Llobera.

Entén el Sr. Jutge que no es prova que l’accident es produís en conseqüència de l’acció directa de la caça, i que la Societat acredita sobradament  el bon manteniment que es fa dels nostres vedats.
Per això absol la nostra societat de la demanda que el 4 d’abril de 2012 va interposar el Sr. F.L.P.Agraïm al nostre advocat  l’extraordinari defensa que va fer sobre el cas.


 

 

  comunicats

  ordre de vedes

  normativa

  noticies

  seguretat

  el temps

  risc incendis

  caceres

 

ENLLAÇOS

  Federació Catalana

  Federació Lleida

 

 
 
 
 
 
 
           
           
 

 © 2013-17 scllobera.org  :: Nota legal :: Creació i disseny antoniocaro.net